Akademins tränare

Maria Magnusson

Jag är född och uppvuxen i Karlstad där jag spelade mycket golf och tävlade som junior.1986 blev jag proffs och spelade på den svenska damtouren som då hette Lancome Tour.

Min karriär som tränare inleddes 1987 på Falun-Borlänge GK, då jag också började min tränarutbildning, HTU 87/88. Efter det har jag jobbat på Billeruds GK, Delsjö GK och sedan 1992 har jag varit på Albatross GK. Under årens lopp har jag gått kurser och utbildningar i PGA´s regi, coachat på olika nivåer, hållit föredrag och organiserat kurser. Ihop med min kollega Johan så arrangerar vi golfresor både vår och höst.

Att få jobba med människor är inspirerande och kul. Jag brinner för att lära och hjälpa och jag tror att alla har möjlighet att utveckla sig och bli bättre.
Vill du träna i grupp eller ta egna lektioner, stämma av dina svingtankar och göra en svinganalys med hjälp av video med mera, så titta gärna i vårt kursprogram, där finns det säkert något som passar dig!

På min lediga tid så tränar jag gärna själv, dessutom tränar och tävlar jag mycket med mina 2 hundar.

Vi ses

Här är mina kontaktuppgifter

Epost - maria@albatrossgolf.se
Telefon - 070-555 36 73

Johan Blixt

Våren 2009 startade Maria och jag upp Albatross Golfakademi Tillsammans skapar vi ett komplett tränarteam som strävar efter att erbjuda alla kategorier golfare stöd i sin utveckling. Vi är båda välutbildade och har ett otroligt driv för att hjälpa dig med din golf.

Innan min tränarkarriär påbörjades, spelade jag professionell golf på nationell och internationell nivå. Åren 2005-2009 på Nordiska Ligan och innan dess collegegolf. Som tränare tycker jag det är viktigt att inte bara kunna teorin bakom slagen utan även praktiskt visa, vilket ökar förståelsen för dig som elev.

Jag ser fram emot att träffa dig på Albatross.

Här är mina kontaktuppgifter

Epost - johan.blixt@live.com
Telefon - 070-732 94 08