Tävla

Tävla och ha roligt!

Att tävla sätter oftast lite mer fokus på ditt golfspel och förhoppningsvis ett bra resultat!

All information om våra tävlingar kan läsas här på vår hemsida: spelform, startlistor och resultatlistor med mera.

Du anmäler dig till tävlingar via Golf.se. Logga in med ditt Golf-ID och lösenord och gör din anmälan till önskad tävling. För onsdagscupen anmäler du dig direkt till receptionen.

Tävlingar

SERIER

Medlemsgolfen - Onsdagar

Medlemsgolf
  • Speldag onsdagar(A och B klass damer/herrar

• Blockade tider 9:00-10:0, 14:00-18:00(enbart för de som tävlar)

• Tider som ej är bokade släpps samma dag för ord spel

• Anmälningsavgift 50kr

• Priser plats 1-3 i respektive klass. Om mindre än 7 deltagare enbart ett pris.

• Första pris 60%

• Andra pris 30%

• Tredje pris 10%  Presentkort Innesvingen eller restaurangen

• 5 bästa  rundorna nettoscore till Order of Merit. En klass för dam och en för herr.

• Gemensam avslutnings final

• Anmälningsprocessen till medlemsgolfen

• Gå in på Golf.se/tävling och anmäl er där och betala

Lycka till!

Seniorgolfen

Har du precis som våra seniorer passerat 55+ sträcket och är dessutom golftokig? Då skall du ställa in ditt sikte på tisdagar och seniorgolfen. Varje tisdag samlas våra seniorer, för att golfa, umgås och ha det sådär fantastiskt trevligt, som man bara kan ha i goda golfvänners sällskap.