Inom kort öppnar anmälan till vårens juniorträning. Läs mer om våra olika träningsgrupper nedan.

Vi använder oss som vanligt av mingolf.se för de som redan har golf-id. Har man inte golf-id använd anmälningsformuläret i respektive grupp. Har anmälningstiden passerat går det bra att skicka en intresseanmälan till juniorkommittén

BREDD JUNIOR

Anmälan Breddjunior här

Riktar sig mot juniorer i ålder 9 – 21 år.
Det naturliga steget efter Golfkul, men även för dig som kommit en bit och vill spela och träna golf.

Vinterträningen för Breddjuniorerna är planerad till torsdagar 16:45-17:45
 v47-51, v2-6, v8-13

Som breddjunior behöver man vara medlem i golfklubben, fria rangebollar ingår utanför träning och som medlem har man fritt spel på banorna.

Teknikträning 16ggr
Träningsavgift vinterträningen: 2 000 Kronor + medlemsskap på Albatross Golfklubb

Vid intresse efter att anmälningstiden gått ut använd länk nedan.

JUNIORLAG

Anmälan Juniorlag här

Detta riktar sig till de juniorer som är 13-21 år och som kommit fram till att de vill satsa lite mer, dvs träna och tävla i Golf:

Vi har två lag, J16 och J21.
J16 är för de som är 13-16år
J21 är för de som är 16-21år.

Som medlem i Juniorlagen vill vi att man deltar i träning och tävling, både individuellt och i lagen där man representerar Albatross GK, samt att man ställer upp på aktiviteter för att hjälpa klubben, tex Korthåls-KM, JSM-lag.

Vinterträningen för Juniorlaget är planerad till måndagar 60min 4 grupper 16:45-20:45.
 v47-51, v2-6, v8-13

Teknikträning 16ggr

Precis som för övriga grupper ingår fria rangebollar för juniorlagen.
Träningsavgift vinterträningen: 2000 Kronor + medlemsskap på Albatross Golfklubb

Vid intresse efter att anmälningstiden gått ut använd länk nedan.

JUNIORLAG PLUS

Denna grupp är för juniorer 15-21 år som vill tävla aktivt och träna extra mycket. Du behöver vara anmäld till Juniorlaget för att kunna vara med i Juniorlaget PLUS.

Du förväntas tävla på Svenska Juniortouren och andra externa tävlingar. Spelar och tränar regelbundet utöver de tränarledda aktiviteterna. Prioriterar din golf. Du förväntas  ställa upp på aktiviteter för att hjälpa klubben, tex Korthåls-KM, JSM-lag, GGF seriespel.

Måndag: Vinterträningen med Juniorlaget måndagar 60min 4 grupper 16:45-20:45. 16ggr
Onsdag: Fysträning på Nordic Wellness Backaplan 19:00-20:30 20ggr
Torsdag: Teknikträning i mindre grupp torsdagar 17-18 8ggr

Avgift: 1000 Kronor (tillägg till avgiften för Juniorlaget). Medlemskap i Albatross GK krävs.

Här finns det ett maxantal och intag sker efter visad ambition genom spel, tävling och egen träning. Om en spelarens ambition ändras erbjuds våra andra träningsgrupper
Kontakta oss om du är intresserad av att vara med här

För våra yngsta juniorer,

GOLFKUL

Golfkul är för våra yngsta juniorer, 5 - 8år där man vill starta upp sin golfträning på ett lekfullt sätt.

Golfkul återstartar i maj månad 2024. Anmälan öppnar i mars.
Varmt välkomna!