Styrelse och valberedning

Lär känna golfklubbens styrelse

Styrelsen fick inför lanseringen av den här webbsidan i uppdrag att svara på två frågor.

1) Vad betyder golfen för dig?
2) Vad är det som gör att du engagerar dig i styrelsen på Albatross Golfklubb?

Här kan ni läsa vad de olika personerna svarar.

Avkoppling en bra träning, utmaning och en trevligt umgänge med min hustru som också gillar golf.

Att förhoppningsvis med min kompetens och erfarenhet bidra till at klubben utvecklas inom ungdomssatsning till Senior verksamheten. Att medverka till att klubben får en god ekonomi för ytterligare genomföra investeringar.

Per-Olof Blomqvist, Vice ordförande - Personal

Golf för mig betyder ett avslappnat o kul sätt att umgås med vänner och familj.  Jag har också tävlat och tack vare det så har jag fått resa o upplevt många fantastiska ställen. Det bästa är alla nya vänner jag fått under åren.

Efter alla år som medlem på klubben och spelare i Albatross elitlag så känner jag att det var dags att få ge tillbaka. Jag har stort intresse i banan och givetvis att ekonomin är i balans.

Ulf Blixberg, Kassör

Golfen är en viktig del i min helhet. Den innehåller utveckling, sociala möten, tävlings moment, underbart med utomhusaktivitet mm

Att arbeta i föreningslivet har alltid legat mig varmt om hjärtat. Med min erfarenhet från både näringsliv och föreningsarbete vill jag bidraga till Albatross utveckling.

Tage Christoffersson, TF Ordförande - Fastighet

Golfen betyder att jag får frisk luft, socialt umgänge och trevliga stunder på banan. Det är oxå en utmaning varje gång att bli bättre. Hade golfen varit enkel hade jag inte hållit på eftersom det skulle bli tråkigt. Nu kommer jag in motiverad vare sig det gått bra eller dåligt.

I styrelsen sitter jag för att jag tror jag kan göra skillnad. Önskar dock att fler kvinnor vill vara med.

Maggan Stam, Ledamot - Medlemmar - 50/50

Väldigt mycket!! Det är här jag hämtar energi, utövar friskvård i form av att få nöjet att var ute i friska luften i kontrast till ett stillasittande arbetsliv framför en skärm. Det är även viktigt socialt liv, där man träffar trevliga människor med samma intresse. Jag har mycket svårt att tänka mig ett liv utan golf.

Albatross GK gick ut med en förfrågan till medlemmarna om det fanns intresse för att arbeta i styrelsen. När jag funderade över detta så såg jag en möjlighet att var delaktig i arbetet med klubbens framtida utveckling. Jag som många andra har haft åsikter kring vad som händer på klubben och varför? Nu kunde jag få en möjlighet att påverka och inte bara "kommentera från läktaren". Det finns många viljor på en klubb och bland dess medlemmar. Utveckling kräver pengar och det i en balansgång mellan medlemsavgifter och medlemmarnas behov. Det är en svår situation där alla inte kan bli helt tillfredsställda. Det har hänt mycket på klubben under de år jag varit involverad och det finns fortfarande många utmaningar och tankar om framtiden som jag vill förverkliga på klubben.

Stefan Gustafsson, Ledamot - Säkerhet & Miljö

Spontant och ärligt känner man direkt lite hat och frustration, eller kanske mer hatkärlek till sporten, haha. Under min uppväxt och all tid på golfbanan har jag konstigt nog inte hunnit reflektera på detta sättet, men vid eftertanke har den gett mig mycket fina minnen, gemenskap, vänner för livet och massvis med glädje. Allt detta kommer golfen med all säkerhet även leverera framöver.

Jag är 32 år ung och Albatrossmedlem nästan lika många år. Jag vill med mina erfarenheter utveckla, modernisera, öka mervärdet för alla medlemmar och hållbart förvalta vår fantastiska anläggning.

Carl Maxe, Ledamot - Idrott & Banan

Valberedningens ordförande